.
Karen Damen
dinsdag 30 januari 2024

Karen Damen: “Hij vertelt me nog niet alles” 

Maar dat hoeft ook niet 

De band tussen Karen Damen en haar zoon Sky is onverwoestbaar. Karen kan haar zoon maar moeilijk missen en dat werd nog maar eens duidelijk toen ze onlangs op vakantie ging naar Ibiza, samen met haar zus en beste vriendin.

“Toen ik vertrok, heb ik zitten wenen. Maar Sky heeft mij duidelijk niet gemist. Een hele week heb ik hem niet gehoord. Dat maakt het wel een stuk makkelijker dan wanneer je elke keer een wenend kind aan de lijn hebt. Pas op, Sky was wel blij toen ik terug was. Maar op voorhand zei hij ook: 'Mama, geniet ervan. Je hebt het verdiend.' Ik maak mezelf gewoon wijs dat ik onmisbaar ben omdat ik denk dat ik de belangrijkste persoon in zijn leven ben. Maar dat is niet meer”, zucht Karen in Story.

Sky en Karen zijn de beste vrienden en hun band is onverwoestbaar. Wanneer ze samen zijn, amuseren ze zich keihard en hebben ze het grootste plezier.

“Onlangs zijn we naar Zuid-Afrika geweest. In het vliegtuig hebben we heel de tijd zitten babbelen als twee volwassen mensen. We hebben een heel open communicatie, ook al vertelt hij me zeker niet alles. Dat moet ook niet, ik snap dat je niet alles tegen je moeder zegt.”