.
Karen Damen
vrijdag 24 maart 2023

Karen Damen: “Het kwam onze thuissituatie niet ten goede”

Hij neemt het over

De fans van Karen Damen zijn blij. Niet alleen maakt Karen weer deel uit van het speurdersteam van ‘The Masked Singer’, binnenkort is ze ook weer in het theater te vinden met een onewomanshow.

Dat doet ze samen met haar nieuwe, en toch niet zo nieuwe manager: William Vaesen. Hij is ook de K3-bedenker geweest en mensen kennen hem beter als Niels William.

Tot voor kort was het vooral Karens man Antony die heel wat zaken regelde, al is hij nooit echt officieel haar manager geweest.

“Roland Keyaert deed de contracten en de financiële onderhandelingen, Antony zo’n beetje de agendaplanning. Ik noemde hem soms mijn man-ager. Hij doet nu ook Ingeborg, Amy en Luca van ‘K2 zkt K3’. Dat werd soms een beetje veel, en dat kwam onze thuissituatie niet ten goede”, vertelt Karen aan Dag Allemaal.

Er was amper nog een grens tussen werk en privé en dat was één van de redenen waarom Karen terug liever iemand anders had die haar agenda bijhield. Ze kwam William tegen op een optreden van Camille en van het een kwam het ander. “De klik was er nog altijd. William lacht met mijn mopkes en dat vind ik plezant.”

Bio van Karen Damen

Meer Over:

Karen Damen