.
Karen Damen en Antony Van der Wee
dinsdag 28 november 2023

Karen Damen en haar man gaan scheiden

Van een verrassing gesproken!

Soms krijg je nieuws binnen waarvan je denkt dat het niet écht is, dat was ook meteen ons eerste gedacht toen we vernamen dat Karen Damen en haar man Antony Van der Wee gaan scheiden. Helaas, het is écht zo. Van een verrassing gesproken!

Na een huwelijk van zeven jaar en jarenlange relatie is het over en uit tussen Karen Damen en Antony. De twee willen geen details geven over de aanleiding van de breuk, dat is hun beslissing.

"Soms blijven dromen duren. En soms niet. Met pijn in het hart maar met alle liefde en respect voor elkaar hebben Antony en ik beslist om een punt te zetten achter ons huwelijk en elk onze eigen weg te gaan. We doen dat in de beste verstandhouding en zetten allebei het belang van onze zoon Sky voorop. We zullen verder geen commentaar of interviews geven en willen in alle sereniteit vorm geven aan deze nieuwe fase in ons leven waarin we bovenal de beste ouders voor Sky willen zijn. Dankjewel voor jullie steun en begrip", schreef Karen Damen dinsdagochtend op haar sociale media.

Karen sprak altijd vol of en als een verliefde vrouw over de man van haar leven. En nu dit! Er zijn geen zekerheden meer in het leven...

Bio van Karen Damen en Antony Van Der Wee