.
News Image

Karen Damen doet opvallende uitspraak over Marc Van Ranst: “wat een schat!”

Ik dacht dat hij me niet leuk vond...


Marc Van Ranst liet in een interview met Humo weten dat Karen Damen bij hem niet veel verkeerd kan doen, maar dat hij die innige knuffel tussen Karen en Kathleen tijdens The Masked Singer toch niet zo’n goed voorbeeld vond.

“Die mensen hadden elkaar zo lang niet meer gezien…. Het is pas achteraf dat mijn frank viel: dat is eigenlijk niet zo’n geweldig goed voorbeeld. Maar goed, tijdens de opnames woedde de coronacrisis minder hard”, vertelt de viroloog in Humo. “Ach, ik ben bevooroordeeld: Karen Damen kan nu eenmaal weinig verkeerd doen bij mij”, laat Marc Van Ranst in zijn kaarten kijken.

“Wat een schat is dat toch,” reageert Karen Damen op haar beurt in Humo. “Grappig: tijdens de eerste lockdown belde ik hem eens voor de radio, en ik vond hem toen helemaal niet vriendelijk – ik dacht dat hij me niet leuk vond. Ik vind dit nu heel plezant om te horen, zie. Zeg dat hij volgend jaar gerust eens mag bellen: ik zal dan een kostuum opzijhouden voor hem”, ziet Karen Damen in Marc Van Ranst al een ideale kandidaat voor het tweede seizoen van The Masked Singer.

Over de knuffel zelf kan Karen kort zijn: “Ik weet ook wel dat het niet ideaal was om te knuffelen, maar je mocht in die periode vijftien mensen zien, en ik zat nog niet aan de helft. Toen ik Kathleen zag, dacht ik: ‘Mijn bubbel in, en snel!’ Ik denk dat de meeste kijkers gewoon blij waren dat er nog eens iets leuks en positiefs te zien was op tv”, klinkt het bij Karen Damen in Humo.

Bio van Karen Damen en Marc Van Ranst