.
Karen Damen
dinsdag 21 maart 2023

Karen Damen: “De deelnemers waren al in paniek”

Ze is een straffe speurder

Karen Damen is nooit helemaal weggeweest uit de media. Het was soms eens wat stiller rond de zangeres, maar ze is altijd wel actief bezig geweest met vanalles.

Ook nu weet ze weer te verbazen door binnenkort naar het theater en enkele grote zalen te trekken met een onewomanshow. Dat ze ook nog eens als speurder terug is bij ‘The Masked Singer’, maakt het voor de fans helemaal compleet.

Tijdens de eerste aflevering van ‘The Big Bang’ van ‘The Masked Singer’ wist ze al meteen Véronique De Kock te ontmaskeren als mummie. En dat liet weer meteen een grote indruk na.

“Het komt eropaan de juiste tips met elkaar te linken. Ik hoorde dat de deelnemers in paniek waren: ‘Doeme, Karen is terug, nu ga ik ontmaskerd worden”, lacht Karen in Dag Allemaal.

Het deed Karen veel deugd om te horen dat ze gemist werd in het speurdersteam, maar haar afwezigheid was met voorbedachte raden. “De programmamakers wilden laten geloven dat ik in één van de pakken zit. En dat is blijkbaar gelukt, want Andy dacht het echt. Maar kijk: ik ben helemaal terug!”

Bio van Karen Damen