.
Karen Damen
vrijdag 19 mei 2023

Karen Damen: “Dat wordt een werkpuntje”

Ze heeft een nieuwe rol beet

Karen Damen lijkt de smaak te pakken te hebben van het acteren. Na het meespelen in ‘Familie’ en ‘#LikeMe’ zal ze ook meespelen in de telenovelle waarin Camille Dhont de hoofdrol zal spelen.

“Ik ga Maud spelen, de mama van een klasgenote van Camille. Zij moeit zich enorm met het leven van haar dochter, want ooit droomde ze van een leven in de showbizz, en haar dochter moet die ambitie nu waarmaken. Het is geen grote rol, maar wel leuk en iets compleet anders”, zegt Karen in Dag Allemaal.

Karen heeft veel zin om terug op de set te staan en zeker samen met Camille. De twee kennen elkaar van bij ‘#LikeMe’ en ‘The Masked Singer’. “Het zijn allemaal mensen met wie ik nog nooit heb samengewerkt. Echt een heel plezant vooruitzicht.”

Voor de opnames van de telenovelle heeft Karen niet zoveel geluk als met de opnames van ‘Familie’. Daar moet ze amper vijf minuten rijden en de studio’s van de telenovelle liggen toch iets verder.

“Dat is het enige wat ik spijtig vind. Ik zal rekening moeten houden met de files en ik heb zo al moeite met op tijd komen, dus dat wordt een werkpuntje.”

Bio van Karen Damen

Meer Over:

Karen Damen