.
Karen Damen
zaterdag 16 april 2022

Karen Damen: “Dat is heel spijtig”

Het ging in vlammen op

Het waren triestige beelden over de brand in La Rocca. Beelden die ook erg hard binnenkwamen bij Karen Damen. Zij spendeerde er naar eigen zeggen heel wat jaren van haar jeugd. De discotheek zou binnenkort officieel hun deuren sluiten en Karen zou er nog één keer langs gaan om er een laatste keer volledig uit de bol te gaan.

Weekend na weekend kon je Karen Damen terug vinden in La Rocca. Op haar 21ste wandelde ze er voor het eerst binnen en zou daar zo’n vier jaar lang, elk weekend te vinden zijn. ‘Ik zeg altijd dat ik toen in La Rocca woonde. Ik heb er ook mijn man Anthony leren kennen. Hij heeft er nog gewerkt als garçon. We zijn elkaar jarenlang uit het oog verloren, voor we een koppel werden”, lacht Karen in Gazet Van Antwerpen.

Karen had er de tijd van haar leven en wou die op gepaste wijze afsluiten met het afscheidsfeest dat gepland stond. Maar een brand stak daar een stokje voor. “Ik had gehoord dat het twee dagen aan een stuk zou openblijven, ook overdag. Dat leek me fantastisch, want dan lig je niet te laat in je bed. We zouden iedereen van vroeger terugzien… We keren er zo hard naar uit. Het is heel spijtig.”

Bio van Karen Damen

Meer Over:

Karen Damen