.
News Image

Karel en BIrger winnen Mijn Pop-Uprestaurant

Zij winnen 50.000 euro.


Tjops of Table'o, wie zou deze editie van Mijn Pop-Uprestaurant winnen? De finale werd gespeeld voor Karel en Birger én Daniela en Mitchell. Tijdens een spannende finale live vanuit Blankenberge werden de duo's met complimenten overladen. Niet alleen voor de vakjury, ook door geheime recensenten. De twee duo's waren aan elkaar gewaagd. Beide duo's evolueerden de afgelopen maanden. Zowel in de keuken als in de zaal werd er veel werk verzet. Elke dag een restaurant uitbaten, elke dag in keuken het beste van zichzelf geven. Twee supergoede duo's, evenveel goede concepten, het was voor de vakjury niet makkelijk om een oordeel te vellen.


Gert Verhulst gaf zijn stem aan Tjops, Sepideh koost voor Table'o en Sergio Herman zag liefst van al Table'o winnen. Na het stemadvies van de jury was het aan de kijker om te stemmen en die kijker had het laatste woord én de beslissende stem.

Iets voor 22 uur raakte bekend dat Tjop's de winnaars zijn. Goed nieuws dus voor Karel en Birger die met de hoofdprijs van 50.000 euro de nacht ingaan.