.
News Image

Kandidaten Blokken spelen voortaan van thuis uit

Ben Crabbé zonder publiek en kandidaten in de studio.


Vanaf maandag 13 april zendt Eén nieuwe afleveringen van Blokken uit, die er door de gevolgen van de coronamaatregelen wat anders zullen uitzien dan gewoonlijk. Ben Crabbé ontvangt de kandidaten niet in zijn studio: ze spelen elk van thuis uit mee. De opnames gebeuren met een zeer beperkte crew die nauwlettend de coronamaatregelen opvolgt, en uiteraard is er geen publiek aanwezig bij deze opnames. Na een uitgebreide testperiode en een zoektocht met veel creativiteit en inspanningen van de hele ploeg, gingen de opnames voor deze nieuwe afleveringen gisteren van start.



Ben Crabbé: We zijn er met Blokken al 25 jaar lang, elke dag. En we proberen om er ook in deze moeilijke tijden te blijven zijn. Vanaf paasmaandag zijn we er terug met nieuwe afleveringen. Met een beperkte ploeg hier in de studio, zonder publiek en met kandidaten die van bij hen thuis spelen, vanuit hun eigen huiskamer. Ik ben ontzettend fier dat we dit met de hele ploeg zo snel kunnen realiseren.



Tijdens de eerste week van de paasvakantie brengt Eén een herhaling van een speciale Blokken-week met kinderen uit 2014. Daarna komen de nieuwe afleveringen er aan.



Blokken: elke weekdag om 18.30 uur op Eén.


Bio van Ben Crabbé

Meer Over:

Blokken Ben Crabbé