.
News Image

Kandidate Vind Je Lief wordt steeds afgewezen

Het doet erg veel met haar.


Kandidate Sandra Bruynickx uit het programma Vind Je Lief krijgt blijkbaar steeds het deksel op de neus wat de liefde betreft. De 38-jarige Sandra is er helemaal het hart van in. Als ze een klik voelt met een man, wordt ze blijkbaar steeds afgewezen. Ondertussen is Sandra reeds tien jaar alleen. Erg emotioneel wordt ze ervan en het doet zelfs wat met haar eigenwaarde. Mannen, zoals Astrofysicus Gert voelde zich tot haar aangetrokken maar vond dan dat ze niet op dezelfde golflengte zaten. Sandra had minder gereisd dan hem en heeft ook niet zoveel boeken gelezen, besloot hij. Je hoorde Sandra haar hart zo breken en ze zag de film voor zich opduiken van de voorbije tien jaar.



In Het Nieuwsblad zegt Sandra dat het steeds hetzelfde liedje is. Ze vinden haar een toffe dame en wensen dat ze een goede relatie krijgt, maar niet met hen. Op de lange duur werd ze er zo moe van, vooral mentaal. De laatste twee jaar is ze steeds minder buitengekomen en dus ontmoet ze ook minder mannen. Sandra zit dus in een erg vicieuze cirkel. Omdat ze niets te verliezen had schreef ze zich toch maar in voor Vind Je Lief, maar het deed haar zelfvertrouwen uiteindelijk geen goed.



Sandra woont in Bierbeek, is zorgkundige en iedereen weet dat ze uit het goede hout is gesneden. Deze dame heeft twee kinderen.