.
Kamal Kharmach
dinsdag 1 februari 2022

Kamal Kharmach: “We hebben iemand moeten aanraden om de boeken te sluiten”

En dat is niet eenvoudig

Op 24 januari ging het tweede seizoen van ‘Andermans zaken’ van start. Daarin gaat ook dit keer Kamal Kharmach op zoek naar bedrijven die in niet zo’n goede financiële papieren zitten om hen te helpen. En ook dit keer belooft het behoorlijk heftig te worden, met een aantal zware cases. Hoewel Kamal liever iedereen zou kunnen helpen, verliep dat dit seizoen iets anders.

“We hebben in één geval iemand moeten aanraden om de boeken te sluiten. En dat is echt niet leuk om doen. Het gros van de bedrijven was virtueel failliet op het moment dat wij op het toneel verschenen. En er zijn erbij die nog altijd intensieve begeleiding nodig hebben. Die krijgen ze ook: de deelnemende bedrijven kunnen nog een jaar lang voor advies en hulp terecht bij onze partners Unizo en NSZ”, legt Kamal uit in Humo.

Kamal is niet alleen comedian, maar is zelf ook ondernemer. Hij heeft zelf een vennootschap en die draait vrij goed. “Stel dat ik, wat ik nu verdien, zou blijven verdienen tot aan mijn pensioen, dan zit ik gebeiteld voor het leven. Maar jammer genoeg ben ik geen Niels Destadsbader of Koen Wauters. De meeste tv-gezichten hebben nu eenmaal een houdbaarheidsdatum.”

Bio van Kamal Kharmach

Meer Over:

Kamal Kharmach