.
Kamal Kharmach
maandag 14 maart 2022

Kamal Kharmach: “Mensen zijn ontgoocheld in mij”

Hij wordt binnenkort terug vader

Enkele jaren geleden leerden we Kamal Kharmach kennen als comedian tijdens zijn deelname aan 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Kamal woog toen75 kilo en had net een maagoperatie achter de rug. Daarmee verloor hij maar liefst 130 kilo. Want Kamal woog als puber 210 kilo.

Nu, enkele jaren later zijn er alweer heel wat kilo’s bijgekomen. Kamal die een echte emo-eter is, krijgt vaak berichtjes van mensen die teleurgesteld zijn in hem. “Ze schrijven mij bijvoorbeeld: ‘Ik dacht dat ik het ook kon, maar nu is de hoop weg’. Dan schaam ik me kapot. Maar opnieuw verzwaren hoort jammer genoeg bij obesitas”, bekent hij in Tv Familie.

Maar privé gaat het Kamal wel voor de wind. In 2017 huwde hij met zijn partner en 3 jaar later werd hij vader van een dochtertje Loubna. “Mijn dochter heeft mij weker gemaakt. Maar ze zorgde ook voor twijfels. Ik heb me al vaak afgevraagd of het slim is om een kind te krijgen.” Maar die twijfels lijken volledig van de baan, want ondertussen is de vrouw van Kamal hoogzwanger en kan ze elk moment bevallen van een zoontje.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kamal Kharmach

Meer Over:

Kamal Kharmach