.
Kamal Kharmach
zaterdag 16 april 2022

Kamal Kharmach: “Mensen geloven dat nog steeds”

Hoe komen ze erbij

Wanneer comedian Kamal Kharmach op de televisie verschijnt, dan verschijnt er ook vaak meteen een lach op het gezicht van de kijkers. Hij weet keer op keer de programma’s te overstelpen met humor en zorgt tijdens programma’s zoals ‘Marble Mania’ en ‘I Can See Your Voice’ ook voor de nodige ambiance.

We leerden Kamal enkele jaren geleden kennen als comedian die heel fel was afgevallen tijdens ‘De Slimste Mens Ter Wereld'. Ondertussen zijn er alweer heel wat kilo’s bijgekomen, al lijken de mensen dat amper te geloven. “Ik lees nog heel vaak dat mensen denken dat ik een fat suit draag en dat ik nog altijd dun ben. Ik zou dus gewoon zo’n pak dragen waardoor ik dikker lijk en meer moppen kan maken over dik zijn”, lacht Kamal in Story.

Om zo’n reacties moet Kamal gelukkig zelf nog lachen. Maar er zijn zaken waar Kamal ook minder blij van wordt. “Politiek! Als je bedenkt hoe één individu de wereld kan veranderen… Poetin is boos of heeft een idee en dan moet heel de wereld maar plooien. Dat is niet oké. Maar ik kan me even goed aan de Belgische politiek ergeren hoor.”

Bio van Kamal Kharmach

Meer Over:

Kamal Kharmach