.
Kamal Kharmach
donderdag 8 februari 2024

Kamal Kharmach: “Ik zoek dan gewoon iets anders”

Hij maakt zich geen zorgen

Lesgeven aan de universiteit, presentator, comedian, Kamal Kharmach kan en doet het allemaal. Maar ook werken in de zorg is sinds kort geen onbekend terrein meer voor Kamal. Hij draaide enkele weken mee voor het programma ‘Een Echte Job’ op VTM.

“Wat je daar tegenkomt, is heel intens voor iemand zonder medische achtergrond. Anderzijds zijn het ook korte ontmoetingen op de spoed, omdat mensen snel naar huis mogen, naar een andere afdeling gaan of overlijden. Ik kon geen band met hen opbouwen. Ik hecht me graag aan mensen, maar ik denk dat ik me de toestand van mensen op een afdeling waar je een band met hen krijgt veel meer zou aantrekken. Dat zou ik veel moeilijker hebben gevonden. Zowel emotioneel als fysiek was werken op de spoedafdeling heel uitdagend”, vertelt hij aan Story.

Kamal heeft daar heel veel ervaring en indrukken opgedaan en die neemt hij mee in zijn leven. Zo beseft hij meer dan ooit dat televisie voor hem niet moet.

“Als dat morgen gedaan is, of als ik het gevoel heb dat mijn programma's niet meer relevant zijn, zoek ik iets anders. Ik kan nog altijd lesgeven, of iets bij studeren. Ik zal dat BV-wereldje, waar ik toch al weinig tijd doorbreng, met plezier achter me laten. Ik heb nooit moeten netwerken op feestjes, ik heb altijd het geluk gehad dat mijn programma's goed scoorden en dat er steeds iets nieuws op mijn pad kwam. Ik zal het dus sowieso wel redden, zolang ik maar de gewone man kan helpen of blij maken.”

Bio van Kamal Kharmach

Meer Over:

Kamal Kharmach