.
Kamal Kharmach en Kristel Verbeke
zondag 28 april 2024

Kamal Kharmach: “Ik worstel daar nog steeds mee”

Hij mag nochtans fier zijn op zichzelf

Vraag Kamal Kharmach niet om te kiezen tussen op de planken staan of ondernemers helpen. Hij heeft ze allebei nodig om gelukkig in het leven te staan.

“Ik vind het trouwens tof om naast ‘Andersmans zaken’ ook luchtige programma’s te maken. Ik vind die net zo relevant, want in deze moeilijke en harde tijden hebben mensen behoefte aan ontspanning. Het is dan toch geweldig als je mensen kan laten lachen?”, zegt Kamal in Flair.

Kamal heeft als persoon een lange weg afgelegd. We leerden hem kennen als comedian die zopas heel fel was vermagerd, maar we hebben dat doorheen de jaren ook weer zien veranderen. Self-love is dan ook iets heel moeilijk voor Kharmach.

“Ik worstel er nog steeds mee. Ik haal kijkcijfers van over het miljoen en weet dat ik daar trots op mag zijn, maar toch denk ik steeds dat het nog beter kan. Ik heb gewoon heel grote littekens uit m’n verleden. Ik heb huisje, tuintje en kindje, ik heb een fantastische job en ik ben gelukkig, maar toch is er een soort leegte die ik niet kan vullen.”

Bio van Kamal Kharmach

Meer Over:

Kamal Kharmach