.
Kamal Kharmach
maandag 26 februari 2024

Kamal Kharmach: “Ik heb veel te weinig genoten”

Alles ging heel snel

Toen Kamal Kharmach nog jong was, werd er van thuis uit heel veel druk op hem gelegd. Er werd verwacht dat hij presteerde en dat hij de beste resultaten haalde. Hij heeft altijd proberen voldoen aan het verwachtingspatroon van anderen.

“Na het middelbaar moest ik naar de universiteit, daarna ben ik vrij snel getrouwd, misschien te snel, omdat mijn ouders dat wilden. Er kwamen direct kindjes. Huisje, tuintje, boompje dus, en ik ben nu 32. Dat besef is moeilijk voor mij, want ik heb te weinig genoten. Ik heb nooit een jeugd gehad. Me gewoon complexloos amuseren, naar het buitenland gaan met vrienden en dansen en gaan feesten, dat heb ik heel weinig gedaan. Maar ik moet daar meteen bij zeggen dat ik achteraf bekeken ook blij ben, ik zie Siham doodgraag, en Loubna en Emien zijn het grootste geschenk dat er is. Dus daarom is dat zo dubbel”, klinkt het in Dag Allemaal.

De presentator blijft er toch een beetje mee worstelen en dat komt vooral omdat hij nooit voor zichzelf heeft geleefd.

“Als ik een fout maak bijvoorbeeld, voel ik me superslecht en schuldig. Ik kan niet slapen als ik weet dat iemand teleurgesteld is, dat vreet echt aan mij. Gaandeweg zijn er in mijn leven littekens gekomen. Los van mijn obesitas, mijn lichaam, is er een gat dat ik niet opgevuld krijg, ook niet met 1,3 miljoen kijkers. En dat is dus ook waarom ik de tijd soms stil wil laten staan.”

Bio van Kamal Kharmach

Meer Over:

Kamal Kharmach