.
Kamal Kharmach
donderdag 29 februari 2024

Kamal Kharmach: “Ik heb mezelf nooit echt aanvaard”

Hij zit niet altijd even goed in zijn vel

Familie is het allerbelangrijkste in het leven van Kamal Kharmach. Zijn vrouw, zijn kinderen, maar ook zijn papa. Hij is heel erg bang om zijn vader te verliezen.

“Hij is ziek, een stuk van zijn longen is verwijderd. Ik denk dikwijls: 'Ik moet meer bij hem zijn. Stop gewoon met tv en ga bij je papa zitten!' Wat ben ik met al dat geld als papa er niet meer is? Of als mijn kinderen niet gelukkig zijn? Ze worden ook zo snel groot. Soms kijk ik naar filmpjes en zeg ik: 'Stop met groeien! Blijf gewoon zo, ik onderhoud je wel de rest van mijn leven”, zegt Kamal in Dag Allemaal.

Kamal lacht openlijk met zijn obesitas, maar hij moet ook bekennen dat die obesitas altijd een litteken zal blijven. De presentator is nooit erg mager geweest en hij is jammer genoeg ook nooit echt gelukkig geweest over wie hij is en hoe hij zich voelt.

“Ik heb mezelf nooit echt aanvaard. Hoe kan ik dan gelukkig zijn met hoge kijkcijfers? Als je de basis nog niet hebt, als je muren nog niet in orde zijn, dan kan je nog niet beginnen te schilderen. Ik merk dat hoe meer ik professioneel bereik, hoe harder ik dat begin te voelen, hoe groter het contrast wordt. Ik ben gelukkig omdat ik weet dat ik dat móet zijn, niet omdat ik het echt voel. Ik ga in therapie, hé, daarom kan ik daar open over zijn.”

Bio van Kamal Kharmach

Meer Over:

Kamal Kharmach