.
Kamal Kharmach en Kristel Verbeke
vrijdag 2 februari 2024

Kamal Kharmach: “Die twee zaken zijn met elkaar verbonden”

Er is nog te veel schaamte

Het is al opgevallen bij heel wat Vlamingen dat Kamal Kharmach weer serieus vermagerd is. Naarmate de opname periode van ‘Geld Gezocht’ vorderde, verloor Kamal steeds meer en meer kilo’s. Ondertussen zijn het er ongeveer 40 in totaal.”

“Ik ben minder een 'emo-eter' dan vroeger. Afvallen heeft een positief effect op mijn gemoedstoestand. De twee zaken zijn met elkaar verbonden. Als ik me goed voel, verlies ik kilo's. En bij elke kilo minder zit ik beter in mijn vel. Maar ook enkele bezoekjes aan de psycholoog zitten er voor iets tussen. Ik zeg dat er graag bij omdat veel mensen zich schamen als ze hulp zoeken; zeker in mijn cultuur”, zegt Kamal in Gazet van Antwerpen.

Kamal had er veel voor over om slanker te zijn. Hij wilde er zelfs zijn carrière en geld voor op offeren. Dik zijn maakt onzeker, dat ondervond hij ook heel vaak.

“Je ziet vrienden die er wél goed uitzien en daardoor goed in het leven staan. Je krijgt het gevoel er niet bij te horen. Vaak hoor je over mensen die op een podium kruipen dat ze de erkenning zoeken die ze elders nooit hebben gekregen. Dat is ook op mij van toepassing.”

Bio van Kamal Kharmach

Meer Over:

Kamal Kharmach