.
Kadèr Gürbüz in Thuis
donderdag 23 december 2021

Kadèr Gürbüz doet graag eens onnozel: “Wat is dat voor’n dwaas kieken”

Eens gek doen, dat mag

Kadèr Gürbüz is 52, maar in de fleur van haar leven. Ze geniet volop van de kleine dingen in het leven en van de kleine dingen die op haar pad komen. Hoewel ze in ‘W817’ een echte flapuit is, en zich ook in 'Thuis' niet altijd van haar meest sympathieke kant laat zien, is de actrice in het echte leven vooral heel verlegen, maar ook iemand die graag in de belangstelling staat.

“In het buitenland kent niemand mij, daar kan ik al eens onnozel doen. In een plas springen als het regent bijvoorbeeld, zelfs nu nog op mijn 52ste. Mensen zullen dan misschien denken: ‘Wat is dat voor’n dwaas kieken’, maar dat kan me niet schelen. Maar als ik dat hier doe, zeggen ze al gauw: ‘Ze komt al zoveel op tv en dan wil ze nog opvallen!’ Dus ik doe dat niet meer, terwijl ik vroeger heel uitbundig was”, legt Kadèr uit in Dag Allemaal.

Gürbüz beseft dat ze zich de commentaren niet meer zo mogen aantrekken, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. “Ik ervaar tegelijk dat er’n soort rust over mij is gekomen. Ik hoef niet meer altijd het gesprek te leiden, ik geef nu makkelijker anderen de kans om te stralen. Als ik iets te zeggen heb, zal ik dat wel doen maar het hoeft niet meer zo nodig.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kadèr Gürbüz

Meer Over:

Kadèr Gürbüz