You are here

Kadèr Gürbüz bant sociale media uit haar leven

13/11/2019 11:20-

Thuis-actrice neemt drastische beslissing.

Kadèr Gürbüz is ondertussen bijna vier jaar aan de slag bij de meest populaire soap van Vlaanderen. “Ik had eerlijk gezegd van mezelf nooit verwacht dat ik het ergens zo lang zou uitzingen,” onthult de actrice in Dag Allemaal. “Bij Thuis wordt het alsmaar plezanter,” aldus de actrice die Karin speelt in de soap.

Heel wat van haar Thuis-collega’s zijn actief op sociale media, maar daar is Kadèr Gürbüz niet echt mee bezig. “Zeg maar gerust dat ik er níet mee bezig ben,” benadrukt de actrice. “Mijn Facebook- en Instagrampagina heb ik anderhalf jaar niet meer geopend. Ik heb daar totaal geen behoefte aan,” klinkt het duidelijk bij Kadèr Gürbüz in Dag Allemaal. “En ik denk niet dat ik veel mis, eerlijk gezegd.”

Kadèr Gürbüz gaat zelfs een stap verder en vermoedt dat veel mensen in de toekomst haar voorbeeld zullen volgen. De actrice ergert zich vooral aan de toon die gebruikt wordt om te communiceren via sociale media. “Ik vind de toon vaak zo negatief. Het is de moderne schandpaal geworden, er is nood aan etiquette, dringend!” doet Kadèr Gürbüz een oproep in het weekblad. “En laten we eerlijk zijn, al dat fake gedoe, daar wordt een mens toch ook niet vrolijker van,” aldus Kadèr Gürbüz.

Meer nieuws over:

Kadèr Gürbüz, Thuis

Gerelateerde foto's:

Sterren op de dansvloer 2010

Kadèr Gürbüz - Vilvoorde - 02/04/2010

Gerelateerde bio's: