You are here

K3 Zoekt K3: Suzan de Reus

18/09/2015 21:25-

Karen werd bang van Suzan.

De 21-jarige Suzan de Reus is geboren in het café van haar ouders.  Suzan werkt ook vaak mee in het café van haar ouders, geeft er ook optredens en kent alle stamgasten. Als het om stemmen gaat, zou Suzan best wel eens een voordeel kunnen hebben. Suzan is een podiumbeest, zoveel is duidelijk. Van de 50 mannelijke gasten in het café zijn er 29 verliefde op Suzan. Maar kan Suzan ook de jury positief verrassen?
Wat vinden we op het internet over Suzan? Wel, zij is één van de twee zangeressen bij Cold Turkey. Bij die groep zingt Suzan onder andere Bryan Adams, Skunk Anansie en ook Anouk
Suzan zingt normaal popnummers en waagt zich voor het eerst aan liedjes van K3 voor een publiek. Gert is een mensenkenner en noemt Suzan het prototype van een Hollandse meid.
Josje is onder de indruk van Suzan en noemt haar iemand met een brute schoonheid.  "Ja, maar dat heb ik ook", lacht Gert. Suzan bewijst dat ze kan entertainen en probeert het publiek mee te krijgen.  Het publiek wacht lang om af te drukken maar uiteindelijk mag Suzan dan toch naar de vakjury.
Karen vond dat Suzan een mooi gezicht had en lief was tot ze begon te zingen. Dan was Suzan plots ernstig. Karen werd zelfs even bang. Gert was gecharmeerd van het optreden, net als het publiek. Suzan deed Kristel  aan Madonna denken en dat is echt wel een vedette en dus gaf Kristel net als de rest van de vakjury een overtuigde ja.