.
Hanne Verbruggen van K3
vrijdag 9 oktober 2015

K3 Zoekt K3: Hanne Verbruggen

Natuurtalent Hanne Verbruggen uit Mechelen krijgt wildcard van jury.


De 21-jarige Hanne Verbruggen uit Mechelen kwam zonder ervaring bij K3 Zoekt K3 terecht. Vrijdag werd duidelijk hoe weinig ervaring Hanne wel heeft. Zo wist ze niet wat een kopstem of een sopraan was. Niets mis mee hoor Hanne, wij kunnen ook geen muzieknoot lezen.

Hanne behoort tot de kandidaten die de jury het meest wisten te verrassen tijdens de bootcamp. Al bij het eerste toonmoment maakte ze indruk op Karen, Kristel, Josje, Gert en Miguel, waardoor ze een wildcard opstreek om rechtstreeks naar de eerste liveshow te gaan. En dat terwijl zevoor haar auditie op Trouwen nog nooit eerder op een podium had gestaan. In haar vrije tijd is Hanne leidster bij de Akabé-scouts, waar ze jongeren met een beperking een fijne tijd bezorgt.

K3 zoekt k3 is een rollercoaster van emoties. Als je jezelf op tv ziet, begrijp je veel beter wat je werkpunten zijn. Ik denk dat ik gerust wat meer zelfverzekerd mag worden. Het kan elk moment gedaan zijn, dat hebben we de afgelopen weken wel gezien. Het komt er dus op aan met volle teugen te genieten, en dat doe ik!

Haar favoriete K3-nummer is Viva Viool.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Hanne Verbruggen