.
K3
vrijdag 25 september 2015

K3 Zoekt K3: Demi Matenahoru

Hoe komt Demi aan de blauwe plekken op haar billen?


Save the best for last, niet? De 20-jarige Demi Matenahoru deed al mee aan The Voice Of Holland en schopte het daar tot in de battles. Helaas eindigde het avontuur daar maar omdat er zo'n leuke dingen uit The Voice of Holland gekomen zijn, besloot ze opnieuw mee te doen aan een wedstrijd. Demi noemt zichzelf stoel, lekker gek, sociaal, spontaan, koppig en eigenwijs en dat beamen haar twee jongere broers. Demi heeft een vrij lage zangstem terwijl de liedjes van K3 allemaal hoog gezongen zijn en dat zou wel eens voor problemen kunnen zorgen. Kristel is eigen van slag als ze hoort dat Demi de allerlaatste kandidaat is.

Gert was vrijdagavond weer de plager van dienst. Tijdens de presentatie van haar liedje vertelt Gert al dat Demi een mooie verschijning is maar dat ze blijkbaar twee sloffen sigaretten heeft gerookt. Kristel is dan weer van mening dat Demi een ondeugend hoofd heeft. En als Gert zijn ogen sluit, hoort hij zijn vader praten. Het zoveelste grapje van Gert in K3 Zoekt K3. Gert is van mening dat er wel iemand staat en dat is niet onbelangrijk. Demi weet de mama's te overtuigen, dan pas drukken de papa's af en de kinderen wachten nog iets langer. Drie tribunes die afgedrukt hebben en dus mag Demi naar de vakjury.

Josje en Karen glunderen als ze Demi voor zich zien staan. Josje vond het een heel goede auditie. Karen had zoiets van Ok Demi, die heeft het helemaal begrepen. Gert was onder de indruk van de auditie. Je hebt een prachtige stem, je staat er heel relax. Super, maar je maakt me een beetje bang. De meisjes van K3 lachen. Ja maar zij hebben makkelijk praten. Voor hen is het binnen een paar maanden afgelopen maar ik moet met jou verder als het zou lukken. Dus, zullen we stemmen?

Gert hoopte even te kunnen nadenken maar Josje geeft aan dat Gert dan maar als eerste moet stemmen. Gert geeft meteen een ja, Kristel ook, Karen neemt het risico om ook een ja te geven en Josje maar er vier op een rij van. Van zodra Demi de studio uit is verandert het onderwerp van gesprek naar de blauwe plekken op de benen van Demi. Karen is er gewoon dol op. Ja, hoe kom je daar aan? vraagt Gert zich hardop af. Dat is niet van in de bomen te klimmen, denk ik, reageert Kristel. Gert trekt een gek gezicht en Kristel beseft dat ze dit beter niet had gezegd. Oei, proest ze het uit. Als ik een man was, ik werd er boenk verliefd op, vertelde Karen nog. Ik denk dat ik nu al verliefd ben, vult Kristel aan en Gert beperkt zich tot een korte ja. En met de topauditie van Demi komt er een einde aan de vier loodzware en bloedhete auditiedagen van K3 Zoekt K3.