.
K3
donderdag 15 november 2018

K3 valt voor smeekbede van Elena

Zij ziet haar wens in vervulling gaan... maar niet voor zichzelf.


Afgelopen weekend sloot K3 hun meest recente tour af in Nederland. De afgelopen maanden hebben Hanne, Klaasje en Marthe voor vele tienduizenden mensen opgetreden met een toch wel vrij spectaculaire show. Eén van de aanwezigen op het concert was Alena, een meisje van vier jaar dat in Hengelo woont. Zij is ziek en krijgt verzorging op de dienst kinderoncologie van het Prinses Maxima Centrum in Groningen. Nu had Alena het geluk dat ze afgelopen zondag naar K3 kon gaan kijken. En of zij daar zin in had! “Vanmorgen heeft onze meid er echt van genoten!”, schreef haar moeder op Facebook. Liefst van al had Alena iets persoonlijks aan K3 gevraagd maar dat lukte niet. “Aan het einde stond ze helaas net te ver weg van de K3-meiden, om ze persoonlijk de vraag te kunnen stellen. Daarom hebben wij samen haar vraag opgeschreven en in de mand gelegd. Lieve Klaasje, Marthe en Hanne. Onze kleine meid heeft een hart van goud. Samen met één van de verpleegkundigen is ze het al een tijdje aan het bekokstoven. Alena kon gelukkig bij de show zijn. Ze zou heel graag willen dat jullie een bezoekje brengen bij al haar lotgenootjes die in het Prinses Maxima Centrum liggen en er helaas niet bij konden zijn. In de auto naar jullie en tijdens de show was dat wat haar bezig hield. Het hopen dat ze het jullie persoonlijk kon vragen. Ze hoopt echt dat jullie haar briefje hebben gevonden.”



Ondertussen zette de mama van Alena ook een foto van haar zieke dochter in regenboogjurk online. Alena kan natuurlijk nog niet schrijven maar mama was zo lief een boodschap neer te pennen voor K3. “Ik ben Alena. Ik wil jullie vragen of jullie alsjeblieft het zh Prinsen Maxima Centrum een bezoekje willen brengen bij al mijn vriendinnetjes daar die niet zoals ik konden komen.” Getekend, Alena Rikkerinck 4 jaar”

Nu is die boodschap de afgelopen dagen zo vaak gedeeld dat de Nederlandse media het verhaal hebben opgepikt. Op die manier is ook Studio 100 op de hoogte gebracht en zij hebben goed nieuws. Op HLN.be lezen we dat Studio 100 contact gaat opnemen met Alena. Hanne, Klaasje en Marthe zouden dit soort verzoeken altijd serieus nemen. Wordt zonder twijfel vervolgd.