.
Hanne Verbruggen, Julia Boschman en Marthe De Pillecyn van K3
donderdag 23 mei 2024

K3 bewijst dat ze nog altijd populair zijn

Na 26 jaar nog altijd bijzonder geliefd.

K3 is populairder dan ooit! Studio 100 maakte namelijk bekend dat er, amper 24 uur na de aankondiging van de nieuwe K3 tour 'Zeesterren', al meer dan 10.000 tickets verkocht zijn. Vanaf maart 2025 zullen Hanne, Marthe en Julia te zien zijn in deze grootse show doorheen Vlaanderen en Nederland. De tour zal plaatsvinden in de grootste zalen van de lage landen en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel jong als oud. Momenteel is K3 nog te zien met De 3 Biggetjes in verschillende theaters in Nederland, waarvoor al meer dan 200.000 tickets de deur uit zijn.

Korte inhoud:
De K3 show wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer de meisjes botsen op een mysterieuze schelp... Samen met het publiek, én met een nieuwe vriend, wordt het een K3 show om nooit te vergeten. Kom jij meezingen, dansen, én zoeken naar de drie magische parels om de schelp te openen?

De nieuwe show van K3 is te zien vanaf 1 maart 2025 in Hasselt, Utrecht, Gent, Rotterdam, Oostende, Groningen, Leuven, Amsterdam, Breda, Den Bosch en Antwerpen.

Tickets & info via studio100.com/k3zeesterren

Bio van K3

Meer Over:

K3