.
Junior Bake Off Vlaanderen 2022
zondag 15 mei 2022

Jury 'Junior Bake Off Vlaanderen': “Pascale Naessens verkondigt bullshit”

In een interview liet Naessens zich ontvallen dat haar hart bloedde toen ze al die bakkende Vlamingen zag tijdens de lockdown

Het duo Dominique Persoone en Regula Ysewijn vormen de vakjury in het programma 'Junior Bake Off Vlaanderen'. Ze worden bijgestaan door grapjas Jeroom Snelders, die de deelnemende kinderen begeleidt en gerust stelt als er eens even iets misloopt. In een interview met Humo richt het drietal hun pijlen op zelfverklaarde gezondheidsgoeroe Pascale Naessens.

In een interview liet Naessens zich ontvallen dat haar hart bloedde toen ze al die bakkende Vlamingen zag tijdens de lockdown. Regula is de eerste om daarop te reageren: “Dat is zo'n bullshit”.

Volgens haar zijn er een pak ongezondere dingen. “Denk maar aan al die angst die rond eten wordt gecreëerd. Mensen worden depressief van al dat calorieën tellen, van zichzelf alles te ontzeggen. Bakken is ook een beetje mindfulness. Je moet gewoon niet elke dag drie keer taart eten”, aldus een opgejutte Regula.

Jeroom pikt daarop in op zijn eigen, ludieke manier. “Ik wist trouwens niet dat Pascale ons haatte. Vrouwen met een mannennaam kun je sowieso niet vertrouwen, hé”, grapt hij.

Dominique heeft er ook wat over te zeggen. “Goh, een jonge vrouw met een oudere man, ik kan me wel voorstellen dat die minder behoefte heeft aan suiker”, geeft hij lachend aan.

Download onze app voor iOS of Android