.
Junior Bake Off met Jeroom
donderdag 12 mei 2022

Jury 'Junior Bake Off Vlaanderen': “Ja, dat was een heel slecht idee”

Het gaat heus niet enkel fout met de baksels van de jeugdige kandidaten.

Als je werkt met jonge kinderen die in een spannende eliminatiestrijd hun droom proberen na te jagen, is het soms wikken en wegen hoe je de dingen aanpakt. Daar kunnen Jeroom Snelders, Dominique Persoone en Regula Ysewijn wel enige toelichting over geven. En dat deden ze ook, in Humo.

Het nieuwe seizoen van 'Junior Bake Off Vlaanderen' belooft even spannend te worden als de vorige seizoenen. De tweekoppige jury is er om de kinderen gerust te stellen, te troosten en professioneel bij te sturen, Jeroom is er om het geheel op te leuken.

Het gaat heus niet enkel fout met de baksels van de jeugdige kandidaten. Soms gebeurt er ook iets onvoorspelbaar bij de jury.

Zo knalde Jeroom onverhoopt met een golfkarretje het decor in bij de start van de reeks. “Ja, dat was een heel slecht idee”, zegt hij daarover.

De immer sympathieke Jeroom deed dat natuurlijk niet met opzet. Volgens hem lag het aan technische problemen. “Ik ben in een golfkarretje met natte banden veel te snel de tent binnengereden; probeerde toen te remmen en ben vervolgens dwars door het decor geknald. Gelukkig liep het goed af en raakte niemand gewond”, zegt hij met het schaamrood nog op de wangen.

Download onze app voor iOS of Android