.
Junior Planckaert
zondag 18 februari 2024

Junior Planckaert: “We bekijken of we daar mogen bouwen” 

Hij is volop op zoek 

Toen Eddy Planckaert het kasteel in Frankrijk kocht, was dat met het idee om ooit naar Frankrijk te verhuizen met de hele familie. Helaas zien zijn kinderen dat niet zitten en kozen ze ervoor om in de Ardennen te blijven en de chambre d’hôtes weer te heropenen.

Op die manier kiezen de kinderen van Eddy voor de moeilijke weg en dat vindt Planckaert jammer, heel jammer zelfs. Hij ziet zijn droom in duigen vallen.

De werken aan het kasteel in Frankrijk duren langer dan verwacht, al is er wel vooruitgang. Het dak licht erop en er kan nu volop aan de slag gegaan worden met het interieur.

“Nu we de knoop definitief hebben doorgehakt om het kasteel te verhuren als chambre d'hôtes met achttien kamers, kunnen we beginnen met de juiste vergunningen aan te vragen”, zegt Christopher Timmerman in Het Laatste Nieuws.

Alleen naar Frankrijk verhuizen, ziet Eddy niet zitten. Hij wil het liefst dicht bij zijn kinderen blijven. En ook Junior Planckaert blijft het liefst dicht bij zijn ouders. “Ik droom stilaan van mijn eigen stekje, liefst op de berg waar papa, mama en ikzelf nu wonen. We bekijken of bouwen daar mag.”

Bio van Junior Planckaert en Eddy Planckaert