.
Junior Planckaert
donderdag 30 juni 2022

Junior Planckaert is verliefd: “Ik ben daar niet van overtuigd”

Pauline werd de uitverkorene

In de laatste aflevering van ‘Junior op zoek naar de liefde’ konden we zien hoe de jongste Planckaertzoon de liefde heeft gevonden bij Pauline. Ondanks dat het voor velen heel voorspelbaar was, is het voor anderen nog altijd een verrassing dat de twee nog altijd samen zijn.

Pauline is een knappe verschijning en volgens sommigen kan je er niet om heen en lijkt de nieuwe vlam van Junior wel heel erg op zijn vorige vriendinnen. Al beweert Junior van niet.

“Ik ben daar zelf niet van overtuigd, maar goed, als iedereen het zegt…. Ik moet wel zeggen dat ze toch wel het type is waarop ik val”, zegt hij in Dag Allemaal.

Junior voelde zich meteen tot Pauline aangetrokken en ook hun eerste gesprekken verliepen heel vlot. Hij wilde haar meteen beter leren kennen en ook van Paulines kant was er een klik.

“Ik kende hem enkel van tv, maar ik heb hem gedurende de opnamen zien openbloeien. Ik had een beeld van hem zoals de meeste mensen: een rustige jongen, meestal op de achtergrond. Dat beeld klopt niet echt.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Junior Planckaert

Meer Over:

Junior Planckaert