.
Junior Planckaert
zondag 10 juli 2022

Junior Planckaert: “Ik had de kijkers moeten volgen”

Ze moeten goed plannen

Junior Planckaert is nog altijd dolgelukkig verliefd op Pauline, de vrouw die hij leerde kennen via het programma ‘Junior op zoek naar de liefde’. Enkele maanden na het programma leren de twee elkaar steeds beter kennen en dat het klikt tussen de twee, dat is duidelijk.

Ondertussen heeft Pauline ook al de mindere kanten van Junior ontdekt. Die verklapt ze in Dag Allemaal. “Zijn planning! Het is verschrikkelijk om iets met hem te plannen. Ik weet altijd hoe mijn week begint, maar nooit hoe die eindigt”, lacht ze.

Pauline heeft graag wat structuur in haar leven, al was het maar om die chaos in haar hoofd te vermijden. Iets wat Junior misschien wel had gevonden bij kandidate Delphine.

“Dat de kijkers Delphine een betere match vonden, daar probeer ik mij zo weinig mogelijk van aan te trekken. Uiteindelijk heb ik nu wat mij gelukkig maakt”, zegt Pauline. “Ze hebben altijd gezegd dat ik mijn gevoel moest volgen, maar blijkbaar moest ik het gevoel dan de kijkers volgen… ik probeer Pauline ervan te overtuigen dat ze die negatieve reacties niet moet lezen.”

Pauline en Junior hebben allebei een drukke agenda, het is soms puzzelen om elkaar te zien. “We hebben elkaar tot nu toe alle tijd en ruimte gegeven. Ik heb een voltijdse job als hr-consulente, maar kan dat flexibel invullen. Het enige dat ik heb moeten opgeven is mijn weekendjob in de slagerij, omdat ik Junior anders helemaal niet zou zien.”

Bio van Junior Planckaert

Meer Over:

Junior Planckaert