.
Junior Planckaert en zijn vriendin Shana in Chateau Planckaert
woensdag 3 maart 2021

Junior Planckaert en Shana zetten punt achter hun relatie

Junior en Shana uit elkaar.

Junior Planckaert en zijn vriendin Shana hebben volgens Het Nieuwsblad een punt gezet achter hun relatie. De 28-jarige Junior stelde tijdens het afgelopen seizoen van Château Planckaert Shana voor als zijn nieuwe vriendin, maar nu lijkt het koppel alweer uit elkaar.

Junior en Shana leerden elkaar tijdens de eerste lockdown kennen via sociale media en uiteindelijk zou dat contact zelfs leiden tot een relatie. Maar toen Junior Shana voorstelde aan zijn familie én aan de kijkers van het populaire Château Planckaert, kreeg Shana heel wat haatreacties over zich heen op sociale media.

De reden voor de relatiebreuk is niet gekend en het is tevens onduidelijk of Shana nog te zien zal zijn in het tweede seizoen van Château Planckaert waarvoor de opnames ondertussen gestart zijn.

Château Planckaert keert immers terug! De familie Planckaert bouwt vastberaden verder aan hun Franse droom. Terwijl de mannen alleen naar het kasteel trekken om het verder te renoveren, treffen de vrouwen alle voorbereidingen voor hun toekomstige verhuis. Zo zoeken ze een oplossing voor het runnen van hun chambre’d hotes en de studies van de kinderen. Ook op persoonlijk vlak staat er heel wat op til. Zo jagen Devon en Mageno hun koersdromen na en probeert Junior zijn race ambities waar te maken.