.
Junior Planckaert
dinsdag 30 mei 2023

Junior Planckaert deed dit toen hij vier was

​​​​​​​Vandaag de dag gewoon totaal ondenkbaar!

Toen hij vier was reed Junior Planckaert al met de auto. Hij kocht ook net de motor van zijn dromen en op Carnaval Zottegem geeft hij volle gas op alle vlakken.

Momenteel leeft het verhaal dat Junior eigenlijk bitter weinig doet. “Ik krijg nu de commentaar dat niemand me ziet werken tijdens de verbouwingen van het kasteel. Mensen zeggen dat ik er maar wat naar sta te gapen en maken er snel mopjes over”, aldus Junior Planckaert.

“Misschien moet ik dat rechtzetten, want ik had twee jaar geleden een ongeluk en zak soms nog door mijn been. Werken gaat nog niet goed. Ik ben dus helemaal niet lui”, aldus Junior in Het Laatste Nieuws.

Toch lijkt hij van alle roddels niet echt wakker te liggen. En af en toe zet hij dan ook echt wel de bloemetjes buiten, zoals op carnaval in Zottegem, waar hij iets te diep in het glas keek.

Ook als jonge knaap liep hij de kantjes eraf. “Ik reed al met de auto toen ik vier jaar oud was. Als we om koffiekoeken gingen, namen mijn zus en ik als kind de moto of de auto. Nu zou je dat niet meer moeten doen”, bekent hij aan Het Laatste Nieuws.

Bio van Junior Planckaert

Meer Over:

Junior Planckaert