.
Junior Planckaert
zondag 9 oktober 2022

Junior Planckaert: “Dat heeft allemaal geen zin”

Hij heeft veel bijgeleerd

In ‘Junior op zoek naar de liefde’ zagen we hoe Junior en Pauline steeds dichter naar elkaar toegroeiden en hoe de andere kandidaten steeds meer op de achtergrond verdwenen. En terecht, want Junior en Pauline zijn 7 maanden later nog altijd gelukkig samen.

Tijdens het programma zagen we ook hoe de jongste zoon van Eddy Planckaert zich eerder gesloten opstelde, maar steeds meer en meer openbloeide naarmate het programma vorderde.

“Het gaat eigenlijk gemakkelijker dan ik had gedacht. Ik heb veel geleerd uit mijn vorige relaties. Rond de pot draaien of uitstellen heeft geen zin, dan komt het er op den duur gewoon allemaal ineens uit”, zegt Junior in Dag Allemaal.

Het is ook mama Christa opgevallen dat haar zoon erg veranderd is de laatste tijd. “Op heel wat vlakken. Ik zei ooit dat hij meer stress heeft in een relatie dan wanneer hij single is. Dat kwam toen omdat hij zich niet durfde openstellen. Nu is dat veel minder het geval.”

En dat is volgens Christa dan weer te wijten aan de manier waarop Junior en Pauline elkaar hebben gevonden. “Tegenwoordig leren mensen elkaar vaak eerst kennen via sociale media om dan op date te gaan en het bed in te duiken. Dankzij het programma is dat allemaal veel anders verlopen. De gesprekken met psychologe Sarah hebben hem daarbij ook erg geholpen.”