.
Junior Planckaert
zaterdag 1 oktober 2022

Junior Planckaert: “Daar kan Pauline niet zo goed mee om”

Als het dat maar is

De band tussen Christa Planckaert en haar kersverse schoondochter Pauline is mooi om zien. De twee komen ongelooflijk goed overeen en Pauline is alles wat een moeder wensen kan voor haar zoon.

Maar Pauline heeft Christa ook al weten verrassen. “En zeker niet in onaangename zin. Afgelopen zomer is ze iedere week komen helpen op de glamping in Frankrijk, waar ze meteen de handen uit de mouwen stak. Pauline is ook heel sportief, en gaat mee lopen met de mannen”, vertelt Christa in Dag Allemaal.

Pauline ziet Junior in ieder geval doodgraag, want heel dicht bij elkaar wonen ze niet. “Mama vindt het knap dat Pauline 2 uur alleen durft te rijden, maar de tijden zijn veranderd. Het is niet zozeer een kwestie van durven, maar wel dat ze dat over heeft voor mij. Twee uur rijden lijkt niet onoverkomelijk, tot je elk weekend op en af moet.”

Na 7 maanden samen zijn, leer je elkaar ook steeds beter kennen. En dan durven er al eens kleine kantjes opduiken waar je het bestaan nog niet van af wist.

“Als ik iets negatief moet zeggen…Pauline heeft wat moeite met de aandacht die ik krijg van andere vrouwen. Mensen willen al snel met mij op de foto, en voor haar was dat wel even aanpassen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Christa Planckaert en Junior Planckaert