.
News Image

Julien Clerc op tournee in Vlaanderen

Julien Clerc geeft drie concerten in Vlaanderen.


Met zijn ongelooflijk repertoire, van ‘Ma préférence’ en ‘Utile’ tot ‘Femmes, je vous aime’, ‘Ce n’est rien’ of ‘Mélissa’… hebben de albums en concerten van Julien Clerc al millioenen fans kunnen bekoren. Hij is simpelweg een van de grootste artiesten van het Franse Chanson.

Met deze tournee viert Julien Clerc zijn aanhoudende 50-jarige succes. De “Tournee Des Cinquante Ans” gaat deze herfst van start en gaat vervolgens door in 2018 met een concertreeks in een intiemere setting met 2 piano`s op het podium. Deze intiemere concertenreeks brengt Julien Clerc o.a. In de prestigieuze Parijse zalen “L’Olympia” en de “Salle Pleyel” en op 8 Mei in De Spil in Roeselare, op 9 mei De Roma in Antwerpen en op 10 Mei in Capitole Gent.




Een niet te missen afspraak met een levende legende van het Franse Chanson. De tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande verkoopskanalen:


9 Mei De Roma Antwerpen: Tickets op www.deroma.be, www.gracialive.be of telefonsich via 03 600 16 60 of Fnac

10 Mei Capitole Gent: Tickets op www.capitole-gent.be/nl, www.gracialive.be of telefonisch via 070 345 345 of Fnac


8 Mei De Spil Roeselare: Tickets verkrijgbaar vanaf 10 juni voor abonnementen - normale ticketverkoop vanaf 13 juni . Tickets op www.despil.be, www.gracialive.be of telefonisch via 051 265 700

Bio van Julien Clerc

Meer Over:

Julien Clerc