.
Julie Vermeire
zaterdag 6 augustus 2022

Julie Vermeire: “Wij moesten hen toen redden”

Het voelde niet als werken

Toen Julie Vermeire 16 was had ze een wel erg leuke vakantiejob. Ze mocht zeilles geven aan kinderen. Vermeire zeilt zelf ongelooflijk graag en dus was het voor haar de perfecte vakantiejob.

“Eigenlijk heb ik dat nooit als werken ervaren. Het was gewoon mijn hobby en ik verdiende er centjes mee. Ik ben een echte waterrat. Als ik water zie, wil ik erin. Maar ik hou ook enorm van de zon. Als je een vakantiejob uitoefent in de zon en op het water, dan bruin je snel. Mooi meegenomen”, schaterlacht Julie in Story.

Julie mag dan wel graag acteren en presenteren, ook lesgeven ging de dochter van Jacques goed af. “Ik vind kindjes supertof. Ze zijn zo lief en dankbaar. En als we niet op het water zaten, dansten we samen in de loods.”

Maar een vakantiejob met kinderen, het is niet altijd makkelijk, want de kinderen moeten goed in de gaten worden gehouden.

“Als één van de kinderen hun bootje kapseisde, waren wij er om hen te redden. Daar heb ik geleerd om rustig te blijven in panieksituaties. Net als werken in een team. Het vergt overigens wel wat kracht om zo’n bootje weer recht te krijgen.”

Download onze app voor Android of iOS