.
Julie Vermeire
zondag 10 juli 2022

Julie Vermeire: “Papa vond geen enkel vriendje goed genoeg”

Laurins was meteen goedgekeurd

Julie Vermeire woont sinds een paar maanden samen met haar vriend Laurins Dursin. Ze heeft het ouderlijke nest verlaten en Papa Jacques Vermeire blijft nu zonder zijn dochter achter. Maar lang kunnen de twee elkaar niet missen. Ze horen elkaar dagelijks en zien elkaar in het weekend.

“In het weekend eten we vaak samen en dan babbelen we bij. Het is niet omdat ik nu in Kortrijk woon, dat we minder close zijn. Ik ben het gewend om lang in de auto te zitten. Vroeger, na de scheiding van mijn ouders, woonden mama en papa een heel eind van elkaar”, legt Julie uit in Dag Allemaal.

Laurins herinnert zich zijn eerste ontmoeting met zijn schoonvader nog goed. Nadat Julie hem goed had voorbereid op een mogelijks niet zo’n hartelijke ontvangst, gierden de zenuwen door Laurins lijf.

“Ik kwam daar echt toe met extreem veel stress. Mijn hart ging tekeer. Maar Jacques was supersympathiek. Hij zei: ‘Het zou zot zijn als je meteen terugkeert naar Kortrijk, jongen. Blijf iets eten.”

Een reactie die ook Julie enorm verraste. Nooit eerder was haar papa meteen zo enthousiast. “Papa is altijd heel beschermend. Ik had nog nooit een vriendje gehad waarvan hij dacht: ‘Die is goed genoeg om met mijn dochter te daten.”

Bio van Julie Vermeire

Meer Over:

Julie Vermeire

Bio van Laurins Dursin en Jacques Vermeire