.
Hit The Road met Julie Vermeire en Jacques Vermeire
zondag 21 augustus 2022

Julie Vermeire kan hem niet missen; “We bellen elke dag”

Ze woont nu in Kortrijk

In 'De Redders' mochten Julie Vermeire en Laurins Dursin een jong verliefd koppel spelen. Maar ook in het echte leven zijn de twee al twee jaar samen. Ze leerden elkaar kennen op de set van het programma en waren vanaf dag 1 niet meer uit elkaars buurt weg te slaan.

Twee jaar samen, dat wil zeggen dat het koppel elkaar leerde kennen in volle pandemie en dat bracht alles in een stroomversnelling.

“Door corona waren we bijna altijd samen, ofwel bij Laurins, ofwel bij papa in Keerbergen. Dat we nu gingen samenwonen in Kortrijk was dus eigenlijk geen grote stap voor ons”, begint ze in Story.

Samenwonen met Laurins, dat betekent dat ze haar papa, Jacques Vermeire, wel vaak moet missen. Maar gelukkig zijn er genoeg manieren om elkaar elke dag te horen.

“Ik ga nog steeds geregeld naar papa en we bellen ook elke dag. Maar nu hebben mijn lief en ik echt een plekje dat van ons is, met een klein tuintje voor onze hond Sunny. Voor kindjes is het nog veel te vroeg. Daarvoor hebben we het nog te druk met onze carrière.”

Bio van Julie Vermeire

Meer Over:

Julie Vermeire