.
Julie Vermeire
donderdag 11 augustus 2022

Julie Vermeire: “Ik wil dat graag eens met hem doen”

Daar komt ze tot rust

Iedereen heeft wel een vakantiejob waar hij of zij met veel heimwee aan terugdenkt. Ook presentatrice Julie Vermeire heeft zo’n vakantiejob gehad. Zij gaf zeilles aan kinderen, iets wat voor haar meer aanvulde als een hobby dan als werken.

“Ik heb de vakantiejob maar twee jaar gedaan omdat de afstand van Keerbergen, waar ik bij papa woonde, gewoon te ver was. Hij heeft dat vakantiewerk altijd aangemoedigd, maar het was praktisch gezien te moeilijk om het te blijven doen”, zegt Julie in Story.

Het stoppen met de vakantiejob heeft er een beetje voor gezorgd dat de dochter van Jacques ook volledig is gestopt met zeilen, en daar heeft ze erg veel spijt van.

“Ik zou de draad graag opnieuw oppakken, maar het komt er maar niet van. Gelukkig is zeilen zoals fietsen: je verleert het nooit. Ik kan de sport in elk geval iedereen aanraden.”

Julie vindt haar uitvlucht in het zeilen en kan er helemaal tot rust komen. “Op het water kan je nadenken over het leven. Papa zou het volgens mij wel tof vinden en mijn vriend Laurins ook. Met hem wil ik graag eens zeilen op zee. Hij heeft veel kracht, dus dat is ideaal.”

Bio van Julie Vermeire

Meer Over:

Julie Vermeire