.
Julie Vermeire
woensdag 6 juli 2022

Julie Vermeire: “Het ging allemaal in sneltempo”

Ze leerden elkaar heel snel kennen

'De Redders' was op televisievlak niet meteen het grootste succes. Maar op relationeel vlak was het programma voor Julie Vermeire een ontzettend groot succes. Zij leerde op de set haar vriend Laurins Dursin kennen.

Het was vooral Laurins die meteen interesse had in Julie en na een leuke avond met de groep, waarbij Laurins en Julie vooral met elkaar bezig waren, ging het plots allemaal heel snel. Mede dankzij corona.

“Het was plots volop corona en dus waren we vanaf dag één altijd samen. Zo leerden we elkaar in sneltempo kennen. Tegen de tijd dat de opnamen begonnen, waren we al een halfjaar een koppel. Handig, want zo konden we carpoolen naar het werk en tijdens de draaidagen samen op hotel slapen”, vertelt Julie in Dag Allemaal.

In het eerste seizoen van het programma werden de personages van Vermeire en Dursin nog geen koppel. Dat hielden de makers voor het tweede seizoen dat nu op televisie is. De twee personages kenden een hobbelig parcours, iets wat in het echte leven niet zo was.

“De enige gelijkenis met onze personages is dat we net twee verliefde pubers waren”, zegt Julie. “Zodra ik wakker werd, checkte ik of ik een berichtje had van Julie, en we sms’ten vaak tot ’s avonds laat. Na een paar dates was’t al duidelijk dat het goed zat”, besluit Laurins.

Bio van Julie Vermeire

Meer Over:

Julie Vermeire