.
Julie Vermeire
vrijdag 29 juli 2022

Julie Vermeire: “Dat is heel normaal”

Ze dachten dat ze zwanger was

Jezelf graag zien, het is zo ontzettend belangrijk, maar ook zo ontzettend moeilijk. Presentatrice en actrice Julie Vermeire wil haar volgers op sociale media daar graag bij helpen door zich op haar Instagramkanaal te tonen hoe zelf is. Een meisje vol zelfvertrouwen, maar ook met de nodige onzekerheden.

“Dansen is mijn grote passie. Toen ik deelnam aan 'Dancing With The Stars' trainde ik veel en was ik op dat moment in topvorm. Maar corona heeft daar een rem op gezet. Ik kwam heel snel een paar kilootjes bij. Ik kreeg toen zelfs een opmerking met de vraag of ik zwanger was”, begint Julie in Flair.

Die opmerking kwam even hard binnen bij Julie, maar ze maakte er meteen gebruik van om er een statement van te maken.

“Ik heb toen een video gepost waarin ik mijn doodnormale buikje toonde en aan iedereen vertelde dat het heel normaal is om hier en daar een vetje te hebben. Sindsdien probeer ik me te tonen zoals ik ben”, zegt Julie vol zelfvertrouwen.

Maar ook dat is niet altijd makkelijk. Er zijn altijd mensen met wat negatieve commentaren en nog elke dag zorgen die commentaren ervoor dat Julie onzeker is. “Maar er zijn ook zaken waar ik erg trots op ben. In ieder geval laat ik mijn onzekerheden me niet tegenhouden om te genieten van deze zomer. Of dat nu op een overvol strand is, of gewoon in de tuin van mijn papa.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Julie Vermeire

Meer Over:

Julie Vermeire