.
Julie Van den Steen
zaterdag 11 mei 2024

Julie Van den Steen: “We willen mensen niet voor schut zetten”

Ze hebben allemaal talent

Naar aanleiding van 35 jaar VTM leek het de zender leuk om nog eens wat talenten uit de voorbije talentenjachten van 35 jaar VTM te verzamelen in een leuke wedstrijd. Die wedstrijd kunnen we nu zien op VTM en heet ‘Sing Again’.

Presentators van dienst zijn Koen Wauters en Julie Van den Steen. Zij leiden de show in goede banen.

“In 'Sing Again' brengen we opmerkelijke kandidaten uit die 35 jaar weer voor het voetlicht om ze een nieuwe kans te geven. Indertijd, vóór de muziekverkoop in elkaar stortte, was een platencontract de heilige graal, maar zo'n contract was maar voor enkelingen weggelegd. De mensen die het níét haalden, maar wel iets bijzonders of opvallends in zich hadden, roepen we nu weer het podium op. Hoe is het hun vergaan? Dat is de centrale vraag”, zegt Julie in Humo.

Vroeger waren talentenjachten een beetje uitlachtelevisie. Nu gaat het er allemaal veel serieuzer en zachter aan toe en is het uitlachaspect verdwenen.

“Het is ook niet de bedoeling om mensen voor schut te zetten. Oprechte nieuwsgierigheid is de basis. Tijdens de opnames viel mijn mond trouwens meermaals open: 'Amai! Dit is zó goed!'”

Bio van Julie Van den Steen

Meer Over:

Julie Van den Steen