.
News Image

Julie Van den Steen verwerkt liefdesverdriet na nieuwe relatiebreuk

Liefdesverdriet vind ik het meest verschrikkelijke gevoel dat er is


Dit weekend staat er een groot interview met Julie Van den Steen in het Nieuwsblad. Tijdens dat interview doet de presentatrice en panellid van ‘The Masked Singer’ een opvallende bekentenis: zij is weer vrijgezel. Van een verrassing gesproken, want er waren plannen om samen te gaan wonen.



Als er één constante in het leven van Julie Van den Steen is, is dat wel het feit dat zij sinds haar veertiende nooit langer dan drie maanden vrijgezel was.

“Mijn vriendinnen vragen altijd: hoe doe jij dat? Want ik ga nooit op zoek naar een lief, zit al helemaal niet op Tinder. Ik ging ook, tot voor mijn vorige relaties, nooit op date. Iets gaan drinken, met een onbekend iemand? Nooit gedaan. Dat kwam altijd gewoon vanzelf. Nu ben ik wel single. En ik ben van plan om even alleen te blijven. Om weer op mijn plooi te komen. Maar zowel mijn ouders als mijn vrienden zeggen: jaja, over een maand is het weer zover, lacht Julie Van den Steen in het Nieuwsblad.

Julie Van den Steen is iemand die zich naar eigen zeggen snel aan anderen hecht. En dat gebeurt niet enkel in relaties. Ik ben close met mijn ouders en mijn zus, ik ben close met mijn dichte vrienden. En als ik mij hecht, heb ik veel liefde om te geven. Daardoor komt het misschien dat het snel serieus wordt in een relatie.

Ik krijg van mannen altijd te horen: dat is leuk, zo'n vrouw met pit die niet op haar mond gevallen is. Tot we een relatie beginnen en dan blijken ze daar na een maand of drie toch altijd iets meer moeite mee te hebben. Ik wacht nog altijd op de man die daar volledig mee om kan, knipoogt Julie Van den Steen in de weekendkrant.

Julie Van den Steen wil niet teveel details kwijt over haar liefdesleven, dat deed zij in het verleden ook niet. De “Het is vrij recent, ja. Al begin ik mij nu beter te voelen. Liefdesverdriet vind ik nog altijd het meest verschrikkelijke gevoel dat er is, vertelt de presentatrice.

De eerste keer was op haar 14e. Toen was het liefdesverdriet zo groot dat de jonge Van den Steen een ganse dag op de grond van haar kamer naar dezelfde muziek luisterde. On repeat. Het kon niet zieliger. En mijn mama kwam binnen: 'Allez Julieke, je ligt hier nu al heel de namiddag, eet iets, drink iets. Als je dertig bent, ga je hiermee lachen en dat allemaal kunnen relativeren.'



Maar dat laatste ontkent Julie Van den Steen. Ik ben nu 28 en dat liefdesverdriet is nog altijd hetzelfde en ik voel dat nog altijd in elke vezel van mijn lijf. Ik vind een gebroken hart nog altijd verschrikkelijk. Ik blijf het moeilijk vinden om ermee om te gaan. Net omdat ik mij zo hecht, besluit Julie Van den Steen.

Het volledige interview lees je dit weekend in het Nieuwsblad.

Bio van Julie Van den Steen

Meer Over:

Julie Van den Steen