You are here

Julie Van den Steen van MNM naar VTM

16/10/2019 06:45-

Straffe mediatransfer.

Toen eind mei Julie Van den Steen op MNM afscheid nam van De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, werd meteen duidelijk dat de presentatrice ook de openbare omroep zou verlaten. Al snel werd Van den Steen aan VTM gelinkt en dat blijkt nu ook het geval te zijn.

De kranten van Mediahuis pakken woensdagochtend uit met het bericht dat Julie Van den Steen een exclusiviteitscontract bij DPG Media zou ondertekend hebben. Daar bevestigen ze dat ze fijne plannen hebben met Van den Steen, maar details geven ze niet. Mogelijk deze maand nog start VTM met een eigen talkshow en daarin zou Van den Steen wel eens een niet onbelangrijke rol kunnen spelen. De naam van Davy Parmentier duikt al een tijdje op als mogelijke presentator, het zou niet onlogisch zijn om ook nog een vrouwelijke host toe te voegen.

Dat Van den Steen haar contract bij de openbare omroep opzegde, wees er volgens velen op dat zij iets strafs zou gaan doen. Julie Van den Steen deed al wat ervaring bij Eén op, begin dit jaar presenteerde Julie samen met Adriaan Van den Hoof nog de MIA’s, samen met Freek Braeckman presenteerde zij voor die zender ook nog het programma ‘Typisch Mensen’. Braeckman werkt al een tijdje voor VTM NIEUWS, mogelijk klopte Julie eerst bij het nieuwsanker aan om te informeren of het leuk werken is aan de Medialaan in Vilvoorde.

Meer nieuws over:

Julie Van den Steen

Gerelateerde bio's: