.
News Image

Julie Van den Steen resoluut: ‘dit zal mij nooit overkomen’

“Ze zijn al genoeg gestraft”


Julie Van den Steen zie je momenteel in ‘Een echte job’ en ‘The Masked Singer’ op VTM. En dit weekend staat zij met een groot interview in Het Laatste Nieuws.



Julie Van den Steen was is het verleden nog sidekick bij ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op MNM en uiteraard kreeg ook Julie de beelden van Stan Van Samang, Sean Dhondt en Peter Van de Veire binnen. “Ik vond het verschrikkelijk toen ik de foto’s en de filmpjes doorgestuurd kreeg. Zulke beelden wil je echt niet zien. Bovendien is het gewoon crimineel”, vertelt Julie dit weekend in Het Laatste Nieuws. “Ik heb dat aan elke afzender laten weten: ‘Stop daarmee. Wat je doet, is strafbaar’. En ik heb de slachtoffers ook gevraagd of alles oké was met hen. En ik heb heel hard met hen ingezeten. Ze zullen al genoeg gestraft zijn door hun naasten, verder hoeft daar niemand over te oordelen. Ook ik niet”, reageert Julie Van den Steen in Het Laatste Nieuws.



Nu verschillende bv’s het slachtoffer geworden zijn van ‘Eveline’, waarschuwden enkele vrienden van Julie haar dan ook. “Haal je cloud leeg, Julie, voor je gehackt wordt”, kreeg Julie Van den Steen meermaals te horen. Maar op de cloud van de presentatrice ga je niet veel vinden dat niet gezien mag worden. “De enige compromitterende foto’s die je mij kunt ontfutselen, zijn die van mijn hond Dirk die met zijn benen open ligt”, lacht Julie Van den Steen in de weekendkrant. Julie spreekt zich trouwens niet negatief uit over sexting. “Niks mis met sexting, maar het is mijn ding niet”, besluit zij in de weekendkrant.

Bio van Julie Van den Steen

Meer Over:

Julie Van den Steen