.
Julie Van den Steen
zondag 23 april 2023

Julie Van den Steen: “Mijn geloof in de liefde vermindert elke keer weer”

Ze brak met haar vriend

Het is bijna onbegrijpelijk dat Julie Van den Steen vrijgezel is. We zijn er zeker van dat er heel wat mannen oprecht in haar geïnteresseerd zijn, maar misschien nog niet op haar pad zijn gekomen.

Heel veel over Julie haar liefdesleven is niet geweten. Alleen dat ze terug single is sinds het voorjaar 2022. Net toen het tot een breuk kwam met haar ex-partner ontdekte Julie ook dat ze zwanger was. Helaas moest ze enkele maanden later een miskraam verwerken.

Maar Julie blijft in de liefde geloven en laat het hoofd niet hangen. “Bij elk gebroken hart vermindert mijn geloof in de liefde wel. Het is zoals de batterij van een telefoon waarvan je de procenten ziet wegzakken. Maar ergens wil ik nog altijd graag geloven in de eeuwige, romantische liefde, zoals in ‘The Notebook’”, schrijft Tv Familie.

Wie echt de ideale partner is voor Julie, dat is moeilijk te zeggen. Al gaf ze al meermaals toe dat ze wel valt op jongens zoals Harry Styles. Iemand hip, knap, energiek en succesvol dus. Maar hij mag ook gerust een vrouwelijk kantje hebben dat hij niet per se wil verbergen.

Bio van Julie Van den Steen en Harry Styles