.
Julie Van den Steen
zondag 16 januari 2022

Julie Van den Steen maakt een carrièreswitch: “we zagen de samenwerking volledig zitten”

Ze ontwerpt nu ook kledij

We kennen Julie Van den Steen vooral als presentatrice van verschillende programma’s, maar ook als lid van het speurderteam in ‘The Masked Singer’. Maar Julie had ook nog andere dromen en droomde zo al eventjes van een eigen kledingcollectie. Ze heeft die droom nu kunnen waarmaken dankzij CKS.

Vanaf 27 januari ligt de kledingcollectie van Julie in de winkel en kreeg de naam ‘Head in the clouds’. Een collectie die heel cool, maar ook vrouwelijk tegelijk is. CKS is in elk geval enthousiast over de samenwerking. “Vorig jaar hadden we een campagne met influencers, en daar hadden we Julie ook voor gevraagd. We wisten dus al dat zij een toffe en goedgeluimde madam is. Heel toegankelijk ook”, klinkt het in Tv Familie.

Dat één van Julie haar grote dromen een eigen kledingcollectie was, daar hielp CKS graag mee. “Reken daar haar liefde voor kleur bij en we zagen die match helemaal zitten. Na een gesprek met Julie werd dat ook alleen nog maar eens bevestigd. En voila, het eindresultaat mag er zijn!”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Julie Van den Steen

Meer Over:

Julie Van den Steen