.
Julie Van den Steen
zaterdag 22 januari 2022

Julie Van den Steen laat droom uitkomen

Ze stapt af van het hokjesdenken

Heel wat vrouwelijke BV’s dromen ervan om een eigen kledingcollectie uit te brengen. Heel wat onder hen kregen ook al die kans. Denk maar aan Karen Damen, Kim Van Oncen en Julie Vermeire. Nu is het de beurt aan Julie Van den Steen. In samenwerking met CKS brengt ze haar eigen collectie op de markt.

“De collectie straalt pure feelgood uit en is geschikt voor alle leeftijden en alle lichaamstypes. Ik vind trouwens niet dat je heel slank moet zijn om in deze stuks te stralen. Zelfs mannen kunnen bepaalde items dragen. De oversized truien en het bordeaux pakje zijn uniseks. Ik wil afstappen van het hokjesdenken”, legt Julie uit in Story.

Julie stond ook zelf model voor de hele collectie en dat was een bijzonder leuke ervaring voor de presentatrice. “Ik voelde me goed in elke outfit die ik voor de camera moest dragen, waardoor ik ontzettend op mijn gemak was. Het voordeel is natuurlijk dat ik die kleren zelf heb ontworpen, op basis van mijn stijl. Daarom ook: draag kledij waarin je jezelf zelfverzekerd voelt. Als je een goede outfit aantrekt, kan dat helpen om je zelfvertrouwen een boost te geven.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Julie Van den Steen

Meer Over:

Julie Van den Steen