.
Julie Van den Steen in Game Of Talents
dinsdag 29 maart 2022

Julie Van den Steen: “Het is allemaal behoorlijk intens”

Ze presenteert 'Welkom in de familie'

We lijken niet meer op VTM-presentatrice Julie Van den Steen heen te kunnen. Ze was onlangs nog te zien als jurylid in ‘The Masked Singer’ en presenteert nu ook het nieuwe vtm-programma ‘Welkom In De Familie’. De carrière van Julie is in volle vaart en de presentatrice grijpt alle kansen die zich voordoen.

Over haar nieuwste programma is ze zelf laaiend enthousiast. “Ik ontvoer twee nietsvermoedende kandidaten om hen in een nieuwe familie te droppen. Daar nemen ze het leven van een gezinslid over. Door dat drie dagen te doen, moeten ze in staat zijn op het einde van hun verblijf te raden wiens leven ze nu juist hebben overgenomen”, legt ze het programma uit in Dag Allemaal.

Het klinkt als een onmogelijke opdracht, maar volgens Julie valt het allemaal best mee. “Je kan te weten komen welke hobby’s iemand heeft. En dan haal je uit een line-up van vijf mensen misschien wel makkelijk de rugbyspeler? ’t Is best intens allemaal, bij de onthulling zal je af en toe hevige emoties te zien krijgen.”

Bio van Julie Van den Steen

Meer Over:

Julie Van den Steen