.
Julie Van den Steen
woensdag 28 september 2022

Julie Van den Steen en Jens Dendoncker presenteren samen nieuwe quiz ‘Even Goeie Vrienden’

Nieuw vanaf dit najaar bij VTM

Het najaar van VTM draait op volle toeren. Toch schudt de zender nog een verrassende nieuwkomer uit de mouw. Julie Van den Steen en Jens Dendoncker presenteren binnenkort samen de gloednieuwe quiz ‘Even Goeie Vrienden’. Daarin gaan ze op zoek naar dé 1+1=3 onder de bekende mensen. Welke onverwachte combo van bekende gezichten haalt het beste in elkaar naar boven? Wie is het meest complementair en vult elkaar genoeg aan om te winnen? En wie verliest, maar blijft wel ‘Even Goeie Vrienden’?

Julie Van den Steen: “Ik heb al samen met Jens mogen speuren in het panel van The Masked Singer. Dat ik nu ook met hem een programma mag presenteren, is echt iets om naar uit te kijken. De duo’s zullen al hun mensenkennis, creativiteit en parate kennis uit de kast moeten halen om het spel te winnen.”

Jens Dendoncker: “Hoewel Julie en ik elkaar dus wél al kennen, hebben we verder gekozen voor bekende koppen die elkaar niet of niet goed kennen. We zijn daarbij écht de contrasten gaan opzoeken, denk bijvoorbeeld aan een comedian die de handen in elkaar slaat met een sporter. De duo’s weten zelf ook nog niet met wie ze een duo vormen, dus dat maakt alles extra spannend.”

De opnames van ‘Even Goeie Vrienden’ starten in oktober. Kijkers die het programma vanop de eerste rij willen meemaken, kunnen zich inschrijven via vtm.be. Het programma zal dit najaar nog te zien zijn bij VTM, wanneer precies wordt later bekendgemaakt.